Medewerkers

Yvette  Burnier
Yvette Burnier
Hoofd NMF Erfgoedadvies/Senior Archeoloog
0646131810
Eliza van Rooijen
Eliza van Rooijen
Adviseur archeologie
0621310961
Als adviseur archeologie adviseer ik voornamelijk gemeentes, projectontwikkelaars en particulieren die bij ruimtelijke ontwikkelingen met archeologie te maken krijgen.
Linda  Verniers
Linda Verniers
Adviseur Archeologie / Senior Archeoloog
06-10959380
Met mijn jarenlange praktijkervaring kan ik goed (gemeenten) adviseren op het gebied van Archeologie, welke stappen zijn noodzakelijk in het archeologisch proces, hoe kunnen we archeologische vindplaatsen zichtbaarder maken voor publiek en brengen we mensen en gemeenten met elkaar in contact. Daarnaast toets ik de archeologische rapporten. Ook het opstellen van bureauonderzoeken, programma's van eisen en beleidsnota's horen bij mijn uitdagende functie.
Monica  Dutting
Monica Dutting
Adviseur archeologie / Senior archeoloog
06-21134775
Peter  Saal
Peter Saal
Adviseur erfgoed en publiek
0615028874
Ik ben betrokken bij verschillende projecten van NMF Erfgoedadvies die beogen het publieksbereik van erfgoed te verbreden en te verdiepen: Atlantikwall, Noord-Hollandse stolpen en dijken. Verhalenprojecten verbinden materieel en immaterieel erfgoed en maken de identiteit van een plek zichtbaar en beleefbaar. In 2016 ben ik betrokken geweest bij Herbestemming NH en Expeditie Mooi NH. Zeker bij dit laatste project speelt het onderzoek naar de identiteit van een gebied een grote rol. Voor de gemeente Wormerland gaan we op zoek naar het verhaal van Wormerland. Uiteindelijk zal dit bepalend zijn voor de richting waarin diverse beleidsterreinen zich gaan ontwikkelen.
Ellen van de Vooren-Arendsen
Ellen van de Vooren-Arendsen
Financieel medewerker
0615460168
Sinds juli 2015 ben ik werkzaam als financieel medewerker bij NMF Erfgoedadvies. In deze uitdagende functie, in een organisatie die continu aan veranderingen onderhevig is, voel ik me als een vis in het water. Door het accuraat en tijdig verzamelen, verwerken en aanleveren van de benodigde gegevens draag ik mijn steentje bij om de geoliede machine te laten draaien. Plezier in mijn werk staat hoog in het vaandel.
Helga  Zwertbroek
Helga Zwertbroek
Bureaucoördinator
0615264563
Sinds 2006 ben ik werkzaam voor NMF Erfgoedadvies (en voorgangers). Met ingang van1 januari 2016 fungeer ik als bureaucoördinator. In dit kader verricht ik secretariële, facilitaire en organisatorische werkzaamheden ter ondersteuning van de directeur en medewerkers van NMF Erfgoedadvies. De projecten op het gebied van cultuurhistorie (waaronder archeologie) maken hier ook onderdeel van uit. Verder ben ik betrokken bij de organisatie van de jaarlijkse Molencontactdag die wordt vormgegeven door stichting De Noord-Hollandse Molenfederatie (www.molensnh.nl).
Margot de Haan
Margot de Haan
Projectmedewerker / Junior archeoloog
0615447995
Als junior-archeoloog en communicatiemedewerker ondersteunt Margot projecten van het Steunpunt Monumenten & Archeologie op het gebied van inhoud, productie en communicatie.
 
Boudewijn Voormolen
Adviseur Archeologie / Senior Archeoloog
06 150 102 46
Boudewijn is afgestudeerd in de Prehistorische Archeologie van West Europa aan de Faculteit der Archeologie van de Universiteit Leiden en promoveerde aan dezelfde faculteit op een proefschrift over de archeologie van de Oude Steentijd. Na zijn studie was hij werkzaam op archeologische opgravingen in het kader van de aanleg van de Betuweroute voor de eerste generatie marktgerichte archeologische onderzoeksbureaus.